Computer Awareness Question Answers

Computer Awareness Question Answers | Computer Quiz for IBPS and Other Exams :

Here we areĀ  providing the top Computer Awareness Question Answers General Knowledge for Bank Examination with questions and answers. As we all know that any types of banking or government competitive examination there will be one section called computer knowledge, which will be carry around 20 to 30 questions. Now Computer General Knowledge for banking or civil services examination has become one of the most important part. In this section, you can score full marks, if you have done good preparation & as well as practices on it. So here we have given top Computer Awareness Question Answers & General Knowledge Questions for Bank Exam. Logon to our official portal erecruitment.online For more updates on upcoming govt jobs, Entrance exams & GK.

Computer Awareness Question Answers :

01. Patient ____________ are life-sized mannequins that have a pulse and a heartbeat and respond to procedures just like humans.
Answer:simulators.

02. ____________ is the term given to the act of stealing someones identity and ruining their credit rating.
Answer:Identity theft.

03. ____________ are computers that support hundreds or thousands of users simultaneously.
Answer:Mainframes

04. A process known as ____________ tracks trends and allows retailers to respond to consumer buying patterns.
Answer:data mining.

05. ____________is the application of computer systems and techniques to gather legal evidence.
Answer:Computer forensics.

06. ____________ is the science that attempts to create machines that will emulate the human thought process.
Answer:Artificial intelligence (AI)

07. You would use ____________ software to create spreadsheets, type documents, and edit photos.
Answer:application.

08. Hard disk drives and CD drives are examples of ____________ devices.
Answer:storage.

09. Surgeons are using ____________ to guide robots to perform delicate surgery.
Answer:computers.

10. Macintosh computers use the Macintosh operating system (Mac OS), whereas PCs generally run ____________ as an operating system.
Answer:Microsoft Windows.

For More GK and Computer Based Question & Answers.